INSTEXPRO

Excellence

Plumber and the Bathroom

Proiectare si executie

Instexpro este o firma de instalatii care activeaza atat in domeniul de proiectare cat si executie, avand o gama larga de proiecte deja realizate, de la simpla montare a unor aparate AC si CT, la instalatii complexe de incalzire, racire, sanitare, ventilatie de mare gabarit, precum si retele de instalatii, montare rezervoare si alte lucrari de scara mare.

INSTALATII SANITARE

Ai nevoie de un instalator priceput ? Echipa noastră are o vastă experiență în proiectarea, instalarea și intretinerea sistemelor sanitare, fiind pregatiți să ofere soluții personalizate și moderne pentru orice tip de instalții termice și sanitare.

OBIECTE SANITARE

Atunci cand instalezi o toaleta, un dus, o cada si asa mai departe, trebuie sa te asiguri ca o faci correct si estetic, altfel s-ar putea sa apară probleme și să fie nevoie de reparatii costisitoare. Echipa noastra are o experienta bogată în instalarea oricarui obiect sanitar, folosim cele mai bune instrumente pentru ca instalarea să fie corecta, de durata și în siguranță.

INSTALATII TERMICE

Ai nevoie de un instalator priceput ? Daca ai nevoie de instalatii termice de calitate superioara ,echipa noastră îti oferă soluții personalizate pentru orice proiect. Indiferent dacă e vorba de montaj calorifere, centrale termice, reparații sau mentenanță sisteme de încalzire, suntem pregatiți să îți oferim servicii complete si de cea mai bună calitate. Apelează la noi cu cea mai mare încredere

CENTRALE TERMICE SI COMPONENTE

Montajul centralei termice este important pentru a te asigura ca sistemul tău de încalzire functioneaza bine și nu te lasă la greu în sezonul rece. Echipa noastră are experienta necesara pentru a instala centrala termica in mod corect și sigur. Daca ai nevoie de ajutor cu montajul centralei termice, suntem alegerea ideala, dispunem de expertiza necesară, dar și de unelte de ultimă generație pentru o execuție rapidă și eficientă a instalării centralelor termice.